JULKISTEN TILOJEN VERHOILUT KEMPELEESTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Etsitkö ammattitaitoista verhoilijaa, joka hoitaa haastavammankin kohteen verhoilutyöt? Tai jopa koko sisustuksen ammattitaidolla ja tarpeen vaatiessa nopeallakin aikataululla? Verhoomomme Kempeleessä tekee kaikkien julkisten tilojen verhoilut kokeneen käsityöläisen ottein. Teemme kokonaisten julkisten tilojen ja esimerkiksi yritystilojen verhoiluja paikan päällä koko Pohjois-Suomen alueella.

Esimerkkejä julkisten tilojen verhoilutöistä

Pystymme toteuttamaan hyvin erilaisia verhoilutöitä julkisiin tiloihin Kempeleellä ja koko Pohjois-Suomessa. Olemme toteuttaneet esimerkiksi seuraavanlaisia töitä muun muassa teattereille, julkisille toimijoille ja eri alan yrittäjille:

  • teatterin jakkarat

  • kuntosalilaitteet

  • hierontapöydät

  • ravintoloiden ja huoltoasemien sisustukset

  • eläinlääkäriasemien ja lääkäriasemien sisustukset

  • verhot

  • hotellihuoneiden verhoilut.

Isot ja pienet verhoilutyöt

Meiltä luonnistuvat suuret ja pienet verhoilutyöt korkealaatuisella työn jäljellä ja kestävällä lopputuloksella. Meiltä löytyy sekä taitoa että sopivia materiaaleja monenlaisiin verhoiluihin. Verkostojemme avulla tilaamme käyttöömme juuri kohteeseesi sopivat erikoisemmatkin materiaalit ilman aiheettomia viivytyksiä, mikäli niitä ei meillä valmiiksi ole. 

Otamme mielellämme vastaan suuriakin töitä, kuten julkitilojen sisustuksia lattiasta kattoon. Sisustustöihimme sisältyvät muun muassa tekstiilit, huonekalut ja valaisimet. Teemme yksilöllistä jälkeä sinun toiveitasi kunnioittaen ja vahvaa ammattitaitoamme hyödyntäen.

Kuvia verhoomomme töistä

Olemme keränneet oheiseen kuvagalleriaan jo suorittamistamme verhoiluista. Tutustu kuviin ja kysy tarvittaessa lisää. Kerromme mielellämme enemmän ja keskustelemme kanssasi verhoiltavaan kohteeseen liittyvistä tarpeistasi ja toiveistasi!

Hyvän maun mukaan

Toteutamme kaikkien julkisten tilojen verhoilut hyvän maun mukaan ja kaikkia asiaankuuluvia lakeja noudattaen. Otamme huomioon muun muassa käyttämiemme materiaalien paloturvallisuuden ja kestävyyden. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tilasi verhoilusta ja sen erityispiirteistä! Kokemuksemme avulla annamme neuvontaa ja opastusta verhoiluun liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme sinua Kempeleestä käsin.

Katso yhteystiedot
Ota yhteyttä verhoilutöistä

Hoidamme isot ja pienet verhoilutyöt julkisiin tiloihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!