NANOPINNOITTEET KODIN PINNOILLE KEMPELEESTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lumonia Detailing Kempeleestä myy suoja-aineet kodin pintojen keraamiseen pinnoitukseen. Pinnoitusaineillamme suojaat sekä kovat pinnat että erilaiset tekstiilipinnat ja verhoilut. Myymälästämme löydät mukaasi tuotteet kaikenlaiseen omatoimiseen pinnoittamiseen.

Pinnoituksella kestävyyttä ja suojaa likaa vastaan

Nanopinnoitteilla voidaan suojata kaikki kodin kovat ja pehmeät pinnat sisällä ja ulkona. Pinnoitus tekee kodin pinnoista helposti puhdistettavia ja paremmin naarmuuntumista ja kulumia kestäviä. Suojapinnoituksen ansiosta kodin pinnoille ei kerry kalkkia, rasvaa ja muita epäpuhtauksia. Lika irtoaa jopa yhdellä pyyhkäisyllä. Siivoaminen onnistuu kevyemmillä, ympäristöystävällisillä siivousaineilla nopeasti. Joskus siivoamiseen riittää pelkkä vesi! 


Suojaaminen sopii esimerkiksi seuraaville kohteille:

  • kylpyhuoneen ja keittiön keramiikka- ja lasipinnat

  • puukalusteiden pinnat

  • ovien ja ikkunoiden pinnat

  • kodin tekstiilit, kuten sohvat, nojatuolit, matot ja verhot

  • muut kodin pinnat

  • julkiset tilat esim. huoltoasemien asiakastilat, vessat sekä suurtalouskeittiöt.

Laadukkaat puhdistus- ja pinnoitustuotteet 

Ennen nanopinnoitekäsittelyä pinnat on hyvä puhdistaa huolellisesti. Kun pinnat on saatu puhdistettua huolellisesti, voidaan pinnoite asentaa. Pinnoitteen tulee antaa kuivua riittävän kauan ennen tilan käyttöönottoa, jotta pinnoitteesta tulee riittävän kestävä. Meiltä löydät sekä puhdistamiseen että pinnoittamiseen soveltuvat laadukkaat tuotteet.

Lue lisää suoja-aineista maahantuojan sivuilta

Pinnoitteet paikalleen asennettuna tai omatoimisesti

Palveluihimme kuuluvat kodin pintojen perusteellinen puhdistaminen ja pinnoittaminen. Hoidamme kodin pintasi kestävään kuntoon ammattilaisen ottein ja sinulle vaivattomalla tavalla Pohjois-Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään oikea pinnoiteratkaisu juuri sinun tarpeidesi mukaan! Saat meiltä vaihtoehtoisesti laadukkaat tuotteet ja tarkemmat ohjeet pinnoituksen omatoimiseen asentamiseen.

Ota yhteyttä kodin pintojen suojaamisesta

Nanopinnoitteet kodin pinnoille saat myymälästämme Kempeleestä!

Ota yhteyttä