TEOLLISET PINNOITTEET KEMPELEESTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lumonia Detailing Kempeleestä myy suoja-aineet kodin pintojen keraamiseen pinnoitukseen. Pinnoitusaineillamme suojaat paitsi kovat pinnat, myös erilaiset tekstiilipinnat ja verhoilut. Myymälästämme löydät mukaasi tuotteet kaikenlaiseen omatoimiseen pinnoittamiseen.

Pinnoitteilla lisää kestoa taloudellisesti

Teollinen pintakäsittely sopii monille eri pinnoille, materiaaleille ja esimerkiksi traktorin kauhaan. Pinnoitettavaksi sopii niin puu, muovi, metalli, tekstiili, kivi, lasi kuin keramiikkakin. Teollinen pinnoite suojaa materiaalia lialta, tahroilta, vedeltä ja kosteudelta, ilmansaasteilta, auringonpaisteelta ja happamilta saasteilta sekä kemikaaleilta. Pinnoitteet ovat tehokas ja taloudellinen keino tehdä pinnasta kestävämpi.


Lue lisää myös kodin nanopinnoitteista.

Laadukkaat tuotteet teollisuuden tarpeisiin

Myymme laadukkaita Nasiolin nanopinnoitteita. Nasiolin pinnoitteet ovat askeleen edellä vaha- ja öljypohjaisia tuotteita, jotka pyyhkiytyvät tai kuluvat helposti pois. Nasiolin nanotuotteet läpäisevät pinnan ja yhdistyvät siihen, mikä varmistaa erinomaisen suojan likaa ja kulumista vastaan. 

Valikoimissamme on myös erittäin kestävä pinnoite, jonka monet ominaisuudet ovat vailla vertaansa. Tämä on yksikomponenttinen, joko ruiskulla tai applikoimalla levitettävä teollinen pinnoite. Tätä pinnoitetta voidaan käyttää äärimmäisen kovissakin olosuhteissa. Esimerkkejä käyttökohteista ovat talojen katot, työkoneet, kuorma-auton lavat, traktorit, peräkärryt, lumilevyt, lingot, lattiat ja erilaiset muovipinnat.

Lue lisää maahantuojan sivuilta

Nasiolin nanotuotteet

Saat meiltä laadukkaat Nasiol-nanopinnoitteet. Nasiol-tuotteet hyödyntävät Smart Silis -teknologiaa, joka soveltuu erilaisille vaikeillekin pinnoille teollisessa mittakaavassa. Kun tuotteessasi on Nasiol-nanopinnoite, on tuotteella tällöin uusia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä uuden sekä entistä ehomman:


  • Pinnat ovat kuin itsestään puhdistuvia: ne ovat tahraantumattomia, eli voit välttää kalliit pesut kokonaan.
  • Pinnat kestävät korroosiota.
  • Pinnat ovat naarmuuntumattomia, eikä kuluttajan tarvitse huolehtia siitä, että puhdistus vahingoittaa tuotetta.
  • Pinnat ovat vettä hylkiviä.
  • Nasiol-nanopinnoitteet antavat suojaa myös happoja ja muita haitallisia kemikaaleja vastaan sekä suodattavat UV-säteitä. 
  • Kaikki Nasiol-tuotteet ovat REACH-testattuja.
Ota yhteyttä teollisista pinnoitteista

Yrityksemme Kempeleessä myy teolliset pinnoitteet, joilla lisäät pintojen kestoa tehokkaasti ja taloudellisesti.

Ota yhteyttä ja tilaa!