HUONEKALUJEN VERHOILU KEMPELEESTÄ AMMATTITAIDOLLA

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ovatko huonekalujesi kankaat kuluneet? Kaipaisivatko kalusteesi uutta ilmettä? Verhoomo Lumonia Kempeleessä kunnostaa ja verhoilee kalusteet ammattitaidolla. Hoidamme huonekalujen verhoilut liikkeessämme Kempeleessä ja tarvittaessa myös asiakaskäynteinä.

Uusi ilme kodin ja julkitilojen kalusteille

Verhoilemme laadukkaasti niin pienet kuin suuretkin huonekalut. Yrityksellämme on monipuolista osaamista: olipa kyse kokoustilan tuoleista tai puutarhakalustosta, meiltä saat onnistuneen lopputuloksen. Vanhan huonekalun verhoilu on ekologinen valinta, jonka ansiosta huonekalu kestää taas vuosia eteenpäin. Verhoilemme mielellämme sekä kotien että julkisten tilojen, kuten ravintoloiden tai teattereiden kalusteita. Asiointi kanssamme on helppoa ja mukavaa, sillä panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja innostumme uusista ideoista.

Nahan maalaus

Maalaamme huonekalujen, kuten sohvien ja nojatuolien, sekä autojen, moottoripyörien, mönkijöiden sekä veneiden nahkaosat ammattitaidolla. Lisäksi meiltä onnistuvat myös nahan puhdistus ja hoito. Myymme nahanhoitoon ja nahan maalaukseen sopivat tuotteet omatoimiseen käyttöön, mutta suurempien pintojen maalaus kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi. Näin lopputulos on tasainen ja laadukkaan näköinen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Kuvia verhoomomme töistä

Tutustu kuviin jo tekemistämme töistä ja hae inspiraatiota omaa verhoilutyötäsi varten. Toteutamme mielellämme erikoisetkin ideat. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse, puhelimitse tai piipahtamalla verhoiluliikkeessämme Kempeleessä. Huonekalun verhoilutyön käynnistämistä auttaa se, että lähetät tai tuot liikkeeseemme mukanasi kuvan verhoiltavasta kohteesta. Voit lähettää kuvan meille myös etukäteen esimerkiksi sähköpostitse. Kuvan avulla pystymme arvioimaan työhön tarvittavan materiaalin määrän, ajan ja siten myös kustannukset, ja pystymme nopeasti alkaa työstää tilaustanne!

Katso yhteystietomme
Ota yhteyttä huonekalujen verhoilusta

Toteutamme sinulle tärkeän huonekalun verhoilun kauniisti ja kestävästi.

Ota yhteyttä!