AUTON VERHOILU KEMPELEESTÄ

Ota yhteyttä!

Ovatko ajoneuvosi penkit kuluneet tai kaipaisitko muuten vain uutta ilmettä? Korjaamme vanhan kulkupelin risaiset penkit uudenveroisiksi ja tuunaamme uuden sisustuksen mieleiseksi. Verhoomomme tekee laadukkaat auton verhoilut Kempeleessä ja palvelee koko Pohjois-Suomessa.

Verhoilu ammattitaidolla kaikkiin ajoneuvoihin

Teemme verhoilutöitä autoihin, moottoripyöriin, mönkijöihin sekä veneisiin. Teemme entisöintiverhoilut alkuperäistä ajoneuvoa ja sen henkeä kunnioittaen ja tuning-verhoilut toiveitasi kuunnellen. Ei ole väliä, onko projektisi suuri tai pieni, me autamme aina. Neuvomme ja vastaamme myös mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

Valikoimistamme löytyy sopivat verhoilumateriaalit erilaisiin kohteisiin. Tarvittaessa tilaamme erikoisempiakin tekstiilejä verhoilutöitä varten. Valitsemme aina käyttötarkoitukseen sopivia, kestäviä ja korkealaatuisia materiaaleja.


Lue lisää myös julkisten verhoilujen palveluistamme.

Penkkien nahan maalaus

Kuluneet ja halkeilleet nahkapenkit on mahdollista uudistaa värjäämällä. Nahan maalaus onkin keino tehdä pinnasta uudenveroinen nopeasti ja vaivattomasti. Etenkin isojen nahkapintojen maalikäsittely kannattaa aina jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Tuo siis ajoneuvosi nahkaverhoilu maalattavaksi liikkeeseemme, niin hoidamme asian ammattitaitoisesti ja korkealaatuisella työn jäljellä! Tarvittaessa teemme myös asiakaskäyntejä, jolloin saat uudet pinnat ajoneuvoosi vaivattomasti.

Kuvia verhoomomme töistä

Katso kuvia toteuttamistamme ajoneuvojen verhoiluista. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun ajoneuvosi uudistamisesta verhoomossamme!

Palvelemme liikkeessämme Kempeleessä

Hoidamme ajoneuvojen verhoilut liikkeessämme Kempeleessä ja erikseen sovittaessa myös asiakkaan luona. Löydät liikkeemme lentokentälle menevän tien varresta, hyvien kulkuyhteyksien päästä. Voit ajaa paikan päälle, niin suunnittelemme verhoilun yhdessä kanssasi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä etukäteen ja lähettää kuvia verhoiltavasta kohteesta ennakkoon esimerkiksi sähköpostitse. Kuvien perusteella voimme tehdä sinulle alustavan ehdotuksen verhoilutyöstä aikatauluineen ja kustannuksineen.

Katso yhteystietomme
Ota yhteyttä auton verhoilutyöstä

Teemme auton verhoilun toiveitasi ja ajoneuvon alkuperäistä henkeä kunnioittaen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!