KESTÄVÄT AUTOPINNOITTEET KEMPELEESTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lumonia Detailing tekee ajoneuvojen keraamisia pinnoituksia, jotka suojaavat ajoneuvoa naarmuuntumiselta ja auttavat pitämään sen helpommin puhtaana. Meiltä saat äärimmäisellä tarkkuudella ja intohimolla tehdyt autopinnoitteet sekä takuutodistuksen tekemästämme pinnoituksesta. Voimme myös hakea ajoneuvon tai tehdä työn asiakkaan omissa tiloissa. Meillä on asiakkaillemme käytössä myös vuokra-auto. Saat meiltä myös ajoneuvojen muut puhdistus-, pesu- ja muut detailing-palvelut. Palvelemme Oulun Lentokentäntien varrelta käsin asiakkaita eri puolilta Suomea.

Sisä- ja ulkopesut autoille

Tarjoamme asiakkaillemme autojen sisä- ja ulkopesut ammattilaisten tarkkana käsityönä. Autopesun palveluihimme kuuluvat muun muassa normaalit peruspesut, sisäpesut, ulkopesut, kokonaisvaltaiset pesut sisältä ja ulkoa, vahaukset ja suojakäsittelyt. Saat meiltä tarpeesi huomioivaa ja joustavaa palvelua. Myymme myös autonhuoltotuotteita ja pesuaineita omaan käyttöösi. Lue lisää myös tarjoamistamme teollisista pinnoitteista.

Kestävät ja likaa hylkivät pinnoitteet

Keraaminen pinnoitus on kasvattanut suosiotaan tapana suojella auton maalipintaa. Keraamiset pinnoitteet kehitettiin alun perin teollisuuden tarpeisiin, mutta niistä on tullut tuttu keino suojata autoja niin naarmuilta kuin likaantumiseltakin.


Ajoneuvon pinnoituksessa maalin päälle laitetaan suoja, jolloin auto ei naarmuunnu tai likaannu helposti. Teemme ajoneuvoihin Nasiol-nanopinnoitesuojaukset sisä- ja ulkopuolelle. Tuotteet soveltuvat useaan käyttökohteeseen, kuten autoihin, linja-autoihin, asuntoautoihin, moottoripyöriin, rekka- ja kuorma-autoihin ja muihin ajoneuvoihin.


Pinnoitteen ansiosta pesuainetta ei tarvitse käyttää välttämättä lainkaan. Auton maalipinta hylkii käsittelyn jälkeen hyvin vettä ja likaa. Suurin osa liasta huuhtoutuu pois pinnoitteen liukkaaksi jättämältä pinnalta jo ajon aikana viiman ansiosta, eikä jää näin ollen kuivumaan auton pinnalle. Myös lasipinnat puhdistuvat ajon aikana vastaavasti pinnoitteen ansiosta.

Lue lisää suoja-aineista maahantuojan sivuilta

Varaa aika pesuun ja pinnoitukseen

Pinnoitus on hyvä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Me hoidamme pinnoitteen levityksen juuri oikeanlaisissa olosuhteissa ja kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Varaa nyt samalla kertaa aika ajoneuvon sisä- ja ulkopesuun sekä suojaavaan nanokeraamiseen pinnoitukseen. Teemme pinnoitukset tiloissamme Kempeleessä. Tervetuloa kauempaakin Pohjois-Suomesta!

Ota yhteyttä ja varaa aika
Ota yhteyttä autopinnoitteista

Pesemme autosi ja suojaamme sen autopinnoitteella sisältä ja ulkoa.

Varaa aika!