PINNOITTEET KAIKILLE PINNOILLE KEMPELEESTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lumonia Detailing -pinnoitepalvelumme Kempeleessä tekee ja myy pinnoitteet kaikille materiaaleille ja pinnoille, olipa kyse sitten ajoneuvon, kodin tai teollisuuden pinnoista. Neuvomme sinua mielellämme käyttötarkoitukseen sopivan pinnoitteen valinnassa. Palvelualuettamme on koko Pohjois-Suomi.

Autojen materiaalien pinnoitukset

Autopinnoitteet

Ajoneuvon pinnoituksessa maalin päälle laitetaan suoja, joka ehkäisee auton naarmuuntumista.

Huonekalujen pinnoitukset

Kodin pinnat

Kodin pinnoitteilla saat pintamateriaaleista kestäviä ja helposti puhtaana pidettäviä.

Teolliset pinnoitukset

Teolliset pinnoitteet

Teollinen pintakäsittely sopii monille eri pinnoille, materiaaleille ja esimerkiksi rakennuksen osille.

Pinnoituksella kestoa ja siisteyttä!

Haluatko tuliterän autosi kauniista maalipinnasta kestävämmän ja likaa hylkivämmän? Pohditko, miten saisit kotisi pinnat, kuten lempisohvasi, kalliin mattosi tai juuri sopivan väriset verhosi pidettyä tahrattomina pidempään? Meillä on sinulle ratkaisu: pinnoitteet. Löydät kauttamme maailman laadukkaimmat pinnoitteet autosi ja kotisi kulutukselle altistuville pinnoille. Autosi kääntää katseita pidempään ja kotisi säilyttää sen raikkauden ja siisteyden ilman, että joudut murehtimaan siitä koko ajan. Kerromme mielellämme lisää kuluttajien käyttöön sopivista tuotteistamme!

Korkealaatuista ja kestävää pinnoitusta

Valikoimiimme kuuluvat erilaiset keraamiset pinnoitteet, nanokeraamiset pinnoitteet ja teolliset pinnoitteet. Saat meiltä kodin, auton ja teollisuuden tarvitsemat korkealaatuiset pinnoitteet ammattitaidolla ja huolella tehtynä, siten että pinnoitus kestää aikaa ja kulutusta.

Myymälästämme myös tuotteet mukaan

Yrityksemme tilat sijaitsevat Kempeleessä, lentokentälle menevän tien varressa. Pääset meille helposti esimerkiksi autolla. Myymälässämme voit tutustua verhoomon palveluihin, kysyä lisää pinnoitteista ja ostaa tuotteita mukaan. Myymme myös autonhuoltotuotteita ja pesuaineita sekä omatoimiseen pinnoittamiseen soveltuvia aineita mukaan.

Ota yhteyttä pinnoituskäsittelyistä

Kun etsit tekijää korkealaatuiselle ja kestävälle pinnoitteelle, Lumonia Detailing Kempeleessä palvelee ammattitaidolla.

Ota yhteyttä!