KAUNISTA JA KESTÄVÄÄ VERHOOMOSTA KEMPELEESTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Verhoomomme Kempeleessä huolehtii monipuolisesti erilaisten pintojen verhoilusta. Saat meiltä kaunista ja kestävää jälkeä. Palvelemme koko Pohjois-Suomen aluetta.

Huonekaluverhoilua laadukkaista materiaaleista

Huonekalut

Verhoilemme kaikki kodin ja toimiston huonekalut sopivilla kankailla, kestävästi ja kauniisti.

Auton pintojen suojaus kestäviksi

Autot

Kodin pinnoitteilla saat pinnoista kestäviä ja helposti puhtaana pidettäviä.

Julkisten tilojen vaativat verhoilutyöt

Julkiset verhoilut

Otamme mielellämme vastaan suuriakin töitä, kuten julkitilojen sisustuksia.

Tyylikäs verhoilu kaikkiin kohteisiin

Teemme erilaiset verhoilutyöt ammattitaitoisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olipa kyseessä rispaantunut sohvakangas tai kuluneet auton penkit, meiltä saat tyylikkään lopputuloksen. Teemme kalusteiden verhoiluja julkisiin tiloihin, yrityksiin ja koteihin. 

Kotien ja julkisten tilojen sisustuksia

Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt että yritykset. Otamme mielellämme vastaan suuriakin töitä, kuten kokonaisten kotien, yritysten tilojen ja muiden julkisten tilojen sisustuksia. Olemme tehneet töitä esimerkiksi auto- ja veneliikkeille sekä sisustussuunnittelijoille. Kerro toiveistasi, niin me toteutamme ne.

Ota yhteyttä!

Huonekalujen ja ajoneuvojen verhoilut

Verhoilemme ja kunnostamme taidokkaasti sekä vanhat että uudet kalusteet. Teemme myös nahan ja vinyylin maalaukset sekä lampunvarjostimien kunnostukset. Verhoilemme autojen lisäksi myös työkoneiden, matkailuajoneuvojen, veneiden ja bussien sisustat. Meille verhoilu on tarkkaa käsityötä. Sen lopputuloksena syntyy yksilöllinen käsityön aarre, joka kestää vuosia eteenpäin. Antamalla uuden elämän vanhalle huonekalulle säästät myös luontoa.

Verhoomossamme on esillä runsaasti verhoilukankaita

Verhoomomme sijaitsee Kempeleessä, lentokentälle menevän tien varressa. Teemme verhoilutöitä liikkeessämme ja tarvittaessa myös asiakaskäynteinä. Myymälässämme voit tutustua erilaisiin verhoilukankaisiin ja kysyä neuvoa verhoilun toteuttamiseen. Tavoitat meidät myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Katso yhteystietomme
Ota yhteyttä verhoomoon

Verhoomomme Kempeleessä vastaa yksilöllisiin verhoilutarpeisiisi ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!